• Fuyang-about-us
  • Fuyang-about-us5
  • Fuyang-about-us4
  • Fuyang-about-us1
  • Fuyang-about-us3
  • Fuyang-about-us2

Fuyang Bestop occupies utamané ing dealing Chinese Jampi, kembang alam pepe, extract tanduran, lenga atsiri lan produk sehat liyane sing gegandhengan;darmabakti kanggo riset, pangembangan, lan dodolan industri kesehatan.Kita mbangun macem-macem pangkalan tanduran ing macem-macem wilayah kanggo njamin saben barang sing adol saka asal menyang tangan klien kanthi langsung, ora ana komisi keuntungan perantara.

  • TCM Exporter <br/>Pioneer in China

    TCM Eksportir
    Pionir ing China

  • Always on the<br/> way to Health

    Tansah ing
    dalan kanggo Kesehatan

  • Supply for <br/>Retailers in Amazon

    Pasokan kanggo
    Pengecer ing Amazon

  • Over 15 <br/>Years Business

    Luwih saka 15
    Bisnis Taun

  • GMP1
  • FDA
  • ORGANIC1
  • 3RD PARTY LAB TESTED
  • sgs
  • HALAL